Bästa supportrarna

Vilka som är de bästa supportrarna kan vara svårt att välja. Däremot så är de bästa supportrarna de som verkligen står bakom sitt lag i vått och torrt. Oavsett om det går bra i en match eller något sämre så stöttar man sitt lag.

Som supporter så visar man gärna vilket lag som man hejar på. Om du har något lag inom fotboll eller ishockey så kan du ta en titt hos Supporters Place som säljer matchtröjor och andra kläder och souvenirer från kanske just ditt lag. Det är specifika lag från La Liga, Premier League och NHL du hittar i deras webbshop.

Allra bäst är det när man med andra supporters får uppleva sin sport live. Att få sitta eller stå på en match där ens favoritlag spelar är svårslaget. Även om det kan vara spännande att sitta hemma i soffan och se en match på TV så är det långt ifrån den känslan man får på en läktare. Kanske det är dags att dra ihop kamratgänget för en sportresa snart.

Det finns alltid en baksida och det är dessa supportrar som beter sig sig illa. De tillför sporten absolut ingenting och förstör för de som är där för att se på matcher och vill supporta sitt lag. Det kan vara svårt att hantera dessa men man kan tycka att de borde inte få gå på matcher då man inte tillhör de bästa supportrarna på matcherna.