Börja med MMA eller thaiboxning

Är du ute efter en aktivitet som ger dig en adrenalinkick samtidigt som du verkligen tränar hela din kropp på flera olika sätt då är MMA eller thaiboxning två sporter du borde prova på.

Vad är MMA

MMA är förkortning för mixed martial arts, vilket betyder att du kan blanda och kombinera flera olika kampsporter som karate, thaiboxning, judo, brasiliansk jiu-jitsu, freestyleboxning, västerländsk boxning samt amatörbrottning.

Detta gör MMA till en otroligt allsidig träning som inte bara ger dig bättre konditions och en starkare, mer flexibel kropp. Utan du får även bättre kontroll över kroppens muskler. Men du bör inte vara rädd för att ta en smäll eller två om du vill prova på MMA eftersom det gäller att både kunna ge och ta stryk.

Thaiboxning – Bra träning för rumpa och mage

Den här kampsporten som även ingår i MMA är perfekt för dig som vill träna dig till en snygg kropp. Thaiboxning är bra träning för hela kroppen men framför allt bra som övningar för magmusklerna och rumpan.

Bra utrustning för MMA & thaiboxning

När du ska träna kampsport är det viktigt att du är rätt klädd med bra skydd för att förhindra onödiga skador. Du kan behöva flertalet skydd som exempelvis benskydd, armskydd, grenskydd, munskydd samt andra skydd. Köp det du behöver billigt online.